Welkom op onze vernieuwde site! We hebben de laatste maanden hard gewerkt aan onze nieuwe site.

De website is op een aantal zaken verbeterd:

Responsive

De layout van de website past zich nu aan op het type apparaat. Dus of er nu een PC, tablet of een mobiele telefoon wordt gebruikt, de website wordt altijd goed weergegeven.

Social Media

Social media zoals bijvoorbeeld Twitter of Facebook zijn geïntegreerd. Zo staan onze twitter berichten op onze site en zijn er knoppen naar onze facebook pagina te vinden en kunt u onderdelen van de site ‘liken’. Belangrijke berichten zullen ook via facebook worden gepost, via deze weg bent u dus altijd op de hoogte!

Foto Album

Vanaf nu worden alle fotoalbums via Google Picasa aangeboden. Hierdoor worden alle foto’s in volledig formaat gepresenteerd. Hierdoor kunnen foto’s naar keuze op de beste kwaliteit worden afgedrukt. Ook zullen alle foto’s worden gearchiveerd zodat er een tijdlijn ontstaat. Niet alleen foto’s van het laatste galabal maar ook van de jaren terug.

Film

We maken gebruik van YouTube voor weergave van filmpjes. De knop naar ons kanaal is te vinden op de hoofdpagina in de linker kolom. Er zullen in de toekomst regelmatig filmpjes gepost worden.

Informatie

Ten slotte is de informatie op onze site ook sterk vereenvoudigd. Er is een hoofdmenu bovenaan elke pagina. Dit moet er voor zorgen dat de informatie veel beter vindbaar is. Er is een zoekfunctie (rechtsboven elke pagina toegevoegd) en op de hoofdpagina vindt u een snelkeuze menu. In dit menu staat informatie waar veel naar gezocht wordt.

Wij hopen dat u de nieuwe site kunt waarderen. Mocht u nog op- of aanmerkingen hebben stuur deze via mail naar Andé Vos onze webmaster via: [email protected].