pro-assen-1160

Heel PrO-Assen bakt!

Dit jaar vindt er voor het eerst een bakwedstrijd plaats op school onder de naam “Heel PrO-Assen bakt”, naar aanleiding van het populaire tv-programma “Heel Holland bakt”.

We zijn gestart met 34 koppels en inmiddels zit de eerste ronde erop. In deze ronde moesten de koppels een soezentoren maken. Met veel passie en enthousiasme werd er druk gebakken. Met de spanning soms voelbaar en hier en daar wat zweetdruppels werden er prachtige resultaten neergezet. Maar zoals het in iedere wedstrijd gaat moesten er ook in deze ronde de eerste afvallers komen. Helaas gaan er maar 12 koppels door naar de halve finale. Deze halve finale is inmiddels bekend en kunnen de koppels zich opmaken voor een plaats richting de grote finale. In de halve finale moeten de leerlingen negen mini tompoucen maken.

De grote finale vindt plaats op vrijdag 17 juni. Wij hopen er een mooi spektakel van te gaan maken. Werden de leerlingen in de voorrondes en halve finale nog beoordeeld door docenten, zal op de finaledag de bekende banketbakker Cor van Wijngaarden van banketbakkerij Borgman te Groningen het jureren voor zijn rekening nemen.

Wij wensen de halve finalisten veel succes en binnenkort weten we wie zich hebben geplaatst voor de finale. Zet ‘m op allemaal!!!!!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102323446657141586914/albumid/6289252497816701969?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

 

Tags: , , , , ,