pro_web-1

Net als vorig schooljaar zijn we ook dit jaar weer gestart met een inzamelingsactie voor een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Voedselbank Hart Van Drenthe. Op 9 december zijn wij van start gegaan met een actiemiddag. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd om geld/ producten in te zamelen.

De leerlingen hebben flessen ingezameld, boodschappen verzameld bij buurtbewoners, auto’s gewassen, truffels gemaakt en er zijn kerstspulletjes gemaakt voor de verkoop op de winterfair bij de Zonnereep.

In week 50 zullen er tijdens de lessen Zorg en Welzijn ook truffels gemaakt worden. Deze truffels worden op school verkocht.

Er zijn inmiddels door leerlingen en docenten al heel veel producten verzameld voor De Voedselbank. Tijdens de actiemiddag is er al € 150,- ingezameld. We hopen dat dit bedrag nog hoger wordt door de verkoop van de truffels. Van dit geld zullen we nog meer producten kopen voor De Voedselbank.

In week 51 zal alles worden aangeboden aan Stichting Voedselbank Hart Van Drenthe.

Update:

De totale opbrengst van alle acties is €300,- Hier hebben we allerlei producten voor gekocht. Samen met de producten, die we op school hadden ingezameld, hebben we deze vandaag naar de voedselbank gebracht. Ze waren er heel erg blij mee! Iedereen die heeft mee geholpen met de actie heel erg bedankt!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102323446657141586914/albumid/6363558934330553553?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

 

Tags: , , , , ,