Hallo leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),


Op 1 mei heb ik de sleutels van PrO Assen bij Linze van de Tuin opgehaald, want vanaf deze datum ben ik werkzaam op deze prachtige school.
Mijn naam is Willemijn van der Laan, woonachtig in Assen samen met mijn man en zoon van 6 jaar.

Een aantal van jullie zullen mij (her)kennen van SBO De Meander, want daar heb ik vele jaren gewerkt als leerkracht en intern begeleider. De laatste jaren zat ik in de directie. Samen met een aantal collega’s heb ik toen ook PRO-actief opgezet. Ik heb toen mogen ervaren wat een fijne school PrO Assen is.

Afgelopen schooljaar was ik directeur op de asielzoekersschool in Assen. Hier had ik het prima naar mijn zin. Totdat de functie van directeur PrO Assen voorbij kwam! Mijn positieve ervaringen met de school en de populatie, waar ik voor sta, hebben mij doen besluiten om te solliciteren.  En ik ben heel blij dat ik het geworden ben! De komende periode heb ik mij als doel gesteld om het team en de werkwijze van de school te leren kennen. Ik hoop dat wij elkaar ook weer snel kunnen ontmoeten.
Deze bijzondere tijd vraagt veel aanpassingen van ons. Ik ben dan ook heel trots op ons team, onze leerlingen en de ouders(s)/verzorger(s) die er samen voor zorgen dat het onderwijs door kan blijven gaan.

Nog even volhouden!
Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Willemijn van der Laan

 

Tags: , , ,