pro-assen-0292
Later dit schooljaar start de bouw van een nieuw technieklokaal. Dit lokaal komt naast de fietskuil op de plaats waar de containers met de mountainbikes stonden. Over de voorbereidingen van het verplaatsen van de containers heeft eerder een bericht op de website gestaan.
Het project voor de leerlingen van de Techniek groep T1, waarbij we de containers achter de school verplaatsen naast het groenlokaal heeft een volgende spectaculaire fase gehad.
Met een hijskraan van Wagenborg Nedlift zijn de twee zeecontainers opgetakeld en verplaatst. Uiteraard hebben de leerlingen meegeholpen met het verplaatsen, kregen ze instructie over hoe het allemaal in z’n werk gaat en welke veiligheidseisen je moet volgen. Ook hebben de leerlingen in de kraan gekeken. Tot op de millimeter nauwkeurig zijn de containers tenslotte op hun plaats gezet.
Vanaf nu gaan we verder met de T1 groep om een dak op de containers te plaatsen en de wanden af te timmeren met lariks hout, zodat het gaat lijken op een houten schuur.

 

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102323446657141586914/albumid/6363573916228727441?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]
 

Tags: , , , , , , , , ,