Een groep leerlingen uit de bovenbouw is 14 t/m 16 juni op schoolreis naar Schiermonnikoog geweest. De leerlingen hebben zelf opgeschreven wat ze daar hebben beleefd:

Ik ben op schoolkamp geweest en we sliepen bij de boerencamping De Oorsprong. We hebben leuke dingen gedaan zoals wadlopen

kampvuur gemaakt en zwemmen in de Waddenzee en we hadden mooi weer en ik heb de boer geholpen

dit was mijn verhaaltje

Tim

We hebben een heel leuk kamp gehad. En we hadden heel mooi weer.

Steven

We hebben echt een super mooi kamp gehad. We hebben lekker in de zee gezwommen en gezellig een kampvuur gehad. Het dorp was gezellig. Met elkaar op het strand was ook leuk. Lekker in de zon de liggen. Het was een kamp om nooit te vergeten!

Britney

We hebben een hartstikke leuk kamp gehad, met een meeuwen excursie en het wadlopen. En later op de avond nog een super gezellig kampvuur. We zijn ook veel in het dorp geweest en we hebben nog lekker in de zee kunnen zwemmen.

Milou

We hebben een super kamp gehad! We hebben leuke dingen gedaan, zoals in het dorp en wadlopen. We hadden een meeuwen excursie en we hadden een BBQ.

Danique

We hebben een heel leuk kamp gehad! Veel leuke dingen gedaan, zoals de meeuwentocht en wadlopen. En later op de avond nog naar het strand geweest en lekker kunnen zwemmen in de zee.

Emilia

Schiermonnikoog was leuk en gezelig. Ik vond het wel jammer dat het zo lang duurde dat onze bagage er was. We moesten veel fietsen, maar dat vond ik niet erg, want ik vond al dat fietsen wel leuk. jammer dat de fiets zo stom zijn.

We hebben heel veel gedaan, zoals het dorp in. We hebben de zonsondergang  gezien, het was mooi om te zien. we hebben ook gelopen op het wad, en ik had niet verwacht dat ik zo leuk zou vinden. de volgende dag hadden we een meeuwen excursie gedaan. Ik vond het wel leerzaam, wel jammer dat we zoveel moesten lopen. die avond hebben we een BBQ gedaan. ik had daarvan meer verwacht,

Melissa

Schiermonnikoog was een leuke en toffe 3 dagen.

we hadden veel geleerd en lol gemaakt met z´n allen, ook waren er minder leuke dingen maar dat was gelukkig snel weer over. Het leukste wat we hadden gedaan was in het dorp lopen want het was echt een gezellige dorp daar waren echt super leuke winkeltjes, en ik vond het strand vond ik super leuk met de zon´s ondergang kijken en het kampvuur. En wad lopen was best wel grappig alleen heel kleverig en nat. de meeuwen excursie was wat minder.   

Rebecca

toen we aan waren gekomen bij het kamp moesten we heel lang wachten op onse koffers. maar toen de koffers er waren mochten we ons bedden klaar maken, daarna gingen we eten (nasi/bami). de tweede dag gingen we ook een kampvuur maken.

we gingen ook naar de water en vuurtoren. en naar zee en het dorp. in het dorp kon je ook leuke dingen kopen. in het dorp hebben we een groepsfoto gemaakt.

we zijn ook bij een cafe waar ook een klein meertje voor zat geweest, en daar was ik ook vroeger geweest met mijn familie en mijn hond. 

uit eindelijk zaten we weer in de boot/bus, ik vond daar wel leuk maar ik was ook wel blij dat ik weer naar huis ging.

Kayleigh

Schiermonnikoog was echt super leuk! veel nieuwe mensen leren kennen de eerste dag wadlopen was heel leuk. we hadden met een visnet krabben gevangen waarvan 2 hele grote krabben. de tweede dag de meeuwen excursie was best wel eng want die meeuwen werden echt niet normaal agressief. ook hebben we een avond kampvuur gemaakt alleen was het echt mega koud op het strand dat was wel jammer. het was echt een heel leuk kamp en voor iedereen die ooit kan kiezen tussen skieen Rotterdam of schier kan ik schier heel erg aanraden! (: 

Tess

Schoolkamp was echt super. We hebben veel dingen gedaan en veel lol gehad. We zijn wezen wadlopen en hebben een meeuwen exurzie gehad. De kamer verdeling was ook top. Kortom, super toffe kamp gehad!!! 🙂

Luna

 

Tags: , , , , ,