Allereerst wensen we u een gezond en gelukkig nieuwjaar toe. Hopelijk wordt het een mooi jaar waarin we weer een beetje terug kunnen naar het “normale”.

Inmiddels zijn we gestart met het digitale thuisonderwijs. Er zijn maandag ruim 70 chromebooks gehaald door de leerlingen en vanaf dinsdag wordt er hard gewerkt aan zowel theoretische als praktische opdrachten. Ook wordt er dagelijks opvang geboden aan bijna 30 leerlingen. Het gaat hierbij om zogenaamde “kwetsbare“ leerlingen en leerlingen van ouders met vitale beroepen.

Vanaf maandag 11 januari is er voor de leerlingen de mogelijkheid om één of twee dagdelen per week op school te komen om (voornamelijk) praktijkvakken te volgen. 

Hiervoor is een rooster gemaakt. Via de mentor van uw zoon/dochter wordt u op de hoogte gebracht op welke dag(en) en tijdstip(pen) dat is.

In eerste instantie geldt dit rooster voor één week, van maandag 11 tot en met vrijdag 15 januari, maar langzamerhand wordt uit berichtgeving duidelijk dat de verwachting is dat de lockdown wordt verlengd met twee weken. Het rooster wordt dan normaal gesproken verlengd. Wanneer er veranderingen in komen berichten wij u via de website.

Uiteraard houden we ons nog steeds aan de voorschriften van de RIVM.

Bij klachten zoals verkoudheid, hoesten en/ of koorts/ verhoging blijven we thuis!

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze brief dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Robert Kuiper

Willemijn van der Laan

 

Tags: , , , , , ,