Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari jl. hebben we in overleg met het personeel en MR afgesproken zoveel mogelijk vast te houden aan het rooster van de afgelopen week. Wel splitsen we de groepen waar dat nodig is op, zodat we tegemoet kunnen komen aan de voorschriften met betrekking tot de afstand van anderhalve meter onderling.
Dat betekent het volgende:
– We gaan verder met digitaal onderwijs gecombineerd met één of twee dagdelen fysiek onderwijs op school waar vooral aandacht is voor de praktijkvakken.
– Het rooster wordt door de mentor gedeeld met de leerlingen en ouders/ verzorgers.
– We verwachten de leerlingen niet eerder op school dan 5 minuten voor aanvang van de les en verwachten dat ze na de les de school ook direct verlaten.
– Er staat personeel bij de ingang van de school om de leerlingen te wijzen op de voorschriften.
– De leerlingen maken geen gebruik van de kluisjes. De jassen kunnen aan de kapstok, de tassen mee in het lokaal.
– De opvang van de “kwetsbare” leerlingen en leerlingen waarvan de ouders in vitale beroepen werken gaat gewoon door. Dit kan uitsluitend op de dagen dat uw zoon/ dochter thuis onderwijs heeft. Wilt u uw kind hiervoor aanmelden dan kunt u contact opnemen met Robert Kuiper op telefoonnummer 06-47137004 of via de mail: [email protected]
– Uiteraard houden we ons nog steeds aan de voorschriften van het RIVM. Bij klachten zoals verkoudheid, hoesten en/ of koorts/ verhoging blijven we thuis.


Mocht u vragen hebben dan horen wij dit graag.
Blijf gezond en pas goed op jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groet,
Willemijn van der Laan
Robert Kuiper

 

Tags: , , , , ,