Afgelopen dinsdag (16 mei) is er door het Nassau College en  Drenthe College een voetbaltoernooi georganiseerd voor alle tweedeklassers van Assen. Een aantal enthousiaste leerlingen wilde wel meestrijden voor de beker! Vanuit PrO Assen deden er twee teams mee, een jongens- en een meidenteam.
De jongens begonnen goed en hadden de eerste wedstrijd al gewonnen! Helaas kwam er aan deze vreugde snel een einde toen de volgende wedstrijd verloren werd. Ook de wedstrijden daarna was de tegenstander toch iets te sterk. Het weer speelde ook niet mee. Het was erg warm en benauwd. De jongens zijn helaas niet in de prijzen gevallen.
De dames hadden het ook zwaar. Zij moesten met een speler minder spelen vanwege blessures van een aantal klasgenoten. Helaas hebben zij niet een wedstrijd kunnen winnen en zijn daardoor ook niet in de prijzen gevallen.
Alle spelers van PrO Assen verdienen toch een groot compliment! Ondanks de hitte en de verloren wedstrijden speelden zij erg sportief en bleven strijden tot het eind!
Volgende keer meer geluk!

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,